برا اولین بار بود امتحانش کردم.خیلی عالیه.اگه حوصله خمیر پیتزا درست کردن ندارید نون های تست رو کنار هم بچینید و مواد بریزید و بعد هم پنیر.فقط لازمه بگم نیازی نیست که تو فر با حرارت پایین بمونه .فقط ده دقیقه حرارت بالا رو روشن کردم که پنیر آب بشه.البته کمی برشته شد ولی عاااااااااالی بود.مواد داخلش هم کاملا سیف..
مرغ ریز شده تو ماهیتابه رژیمی تفت دادم و سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای و هویج ریز شده آب پز و قارچ و پودرآویشن
ما در روز به 5 گروه مواد غذایی احتیاج داریم که پیتزای سالم هر 5 گروه رو داره(طبق نظریه کارشناسان تغذیه)
البته این پنیر پیتزایی هم که من استفاده می کنم مارک "هدف" هستش که خیلی کم چربه و عااااااااااااالی حتما امتحان کنید.اینم عکسش
- ۹۳/۰۹/۱۱
نوش جونت عزیزم.فقط زیاده روی نکنیاااااااا چاخ میشی.
ورم بینیت بهتر شد؟